top of page

Onze diensten

Dieetkunde

Dieetkunde is de leer van de voeding. Tijdens deze therapie gaan we samen op zoek naar wat werkt voor jou om de fysieke en mentale gezondheid te bevorderen. Ik ben niet de typische diëtiste die met de vinger wijst. Bij mij gaan we op zoek naar wat werkt voor jou en hoe je met kleine aanpassingen van een andere levensstijl kan genieten. Ik probeer levenslang te leren, kennis en expertise op te doen om jullie een goed onderbouwd advies te kunnen garanderen. Heb je bepaalde klachten of voel je je niet goed in je vel? Samen vinden we de beste uitkomst!

Prijs intake-gesprek: €60

Prijs vervolgafspraak: €30

Heb je vragen over de terugbetaling? Bekijk het op de website van jouw mutualiteit. 

DSC05488.JPG

Voedingsadvies

Via een persoonlijke aanpak bekijken we samen welke tips we jou kunnen meegeven om je voedingsstijl te optimaliseren. 

Voeding bij aandoeningen

Bij een verscheidenheid aan aandoeningen kan je bij mij terecht: Maag- en darmaandoening, kanker, bariatrische ingreep, eetstoornissen, burn-out, depressie, obisitas en migraine.

DSC05491 (1).JPG
Gesneden Avocado

Veganisme

Heb je vragen over tekorten, bijkomende suppletie of wil je meer te weten komen over veganisme of vegetarisme. Dan adviseer ik je hier graag in met tips en tricks.

Voeding bij kinderen

Zijn jouw kinderen moeilijke eters? Of wil je jouw kinderen gezonder leren eten? Ben je zelf een veganist en heb je vragen tijdens de zwangerschap of de ontwikkeling van jouw kind? Dan help ik je graag verder.

Happy Kids Restaurant
Zero Waste Store
Zero Waste Store

Gezond en milieubewust

Wil je graag duurzaam of milieubewust eten? Wil je graag de wereld een beetje verbeteren? Dan help ik je graag met nieuwe inzichten hierover.

Sportvoeding

Heb je voedingsadvies nodig om je sportprestaties te ondersteunen? Ik help je graag met opstellen van een voedingsschema in afstemmen met je trainingsplan.

Sportdrankjes
bottom of page